Udvalgte behandlinger

Nerver i fødderne, mavemassage og hotstone 

Massage af nerverne i fødderne

Massage af nerverne i fødderne må ikke forveksles med almindelig fodmassage. Massage af nerverne i fødderne går dybere ind og afspænder fødder og underben. Massagen er især god, hvis du står og går meget, hvis du går skævt på dine fødder, eller hvis du har problemer med knæ, hofte eller lænd. Spændinger i fødderne sætter sig nemlig ofte som spændinger i hele kroppen. Hvis du kun får masseret ryg og lænd, for så vil du tit opleve, at spændingerne vender tilbage. Ved at tage fat om problemets udspring – som ofte er fødderne – vil du opleve en mærkbar forandring. Efter behandlingen kan du mærke en forskel i hele kroppen, og du føler du dig dejligt afspændt.

Behandlingen indeholder:

  • Ved 30 minutters behandling: der løsnes op for spændinger i fødder og underben
  • Ved 60 minutters behandling: der løsnes op for spændinger i fødder, underben, knæ og hofte
  • Ved 90 minutters behandling: der løsnes op for spændinger i fødder, underben, knæ, hofte og skulder

Behandlingen foregår på en briks.

Hotstone-massage

Kombinationen af hotstone-massage og thai-massage gør underværker. Jeg kombinerer hotstone-massage med traditionel thai-massage for at gøre en mærkbar forskel for din krop. Hotstone-massage er afslappende massageform med glatte og varme lavasten, aromatiske olier og rolige bevægelser. Varmen fra stenene – og den blide musik i baggrunden – får kroppen med at slappe af, så dine spændte muskler er lettere at afspænde. Ved traditionel thai-massage bruger jeg mine hænder, albuer, knæ og ben til at massere og strække dine muskler. Thai-massage kommer i dybden, og kombinationen af hotstone-massage og thai-massage er god for din krop. Med behandlingen får du massage, der har en dybtgående virkning, og du kan mærke en markant forskel i din krop efter behandlingen.

Behandlingen indeholder:

  • 90 minutters hot stone- og thaimassage i rolige omgivelser på Frederiksberg

Mavemassage

Mavemassage lyder grænseoverskridende for de fleste, men det kan være en god idé at give maven ekstra opmærksomhed, for det er er her, mange spændinger sidder. Spændinger, du måske kan mærke i ryggen, men som faktisk har sit udspring i maven. Når du får mavemassage hos mig, er du i trygge hænder. Når jeg masserer din mave, tager jeg udgangspunkt i din krop og dine behov. Massagen er som udgangspunkt rolig og blid, men hvis du har spændinger, løsner jeg dem op med lette tryk og pres de rette steder. Massagen tager en time og er god for dig, der har spændinger i lænd og overkrop, for muskler og nervebaner går fra ryg til mave. Med mavemassagen følger også massage af lænd.

Behandlingen indeholder:

  • 60 minutters massage af mave og lænd

Hvis du ønsker at bestille tid, kan du kontakte mig via e-mail annsabaidee@yahoo.dk eller ved at ringe eller skrive sms på 29895888.

Call Now Button