Udvalgte behandlinger

Bliv afspændt med massage af nerverne i fødderne

Massage af nerverne i fødderne må ikke forveksles med almindelig fodmassage. Massage af nerverne i fødderne går dybere ind og afspænder fødder og underben. Massagen er især god, hvis du står og går meget, hvis du går skævt på dine fødder, eller hvis du har problemer med knæ, hofte eller lænd. Spændinger i fødderne sætter sig nemlig ofte som spændinger i hele kroppen. Hvis du kun får masseret ryg og lænd, for så vil du tit opleve, at spændingerne vender tilbage. Ved at tage fat om problemets udspring – som ofte er fødderne – vil du opleve en mærkbar forandring. Hos Ann Sabaidee Massage er du i trygge hænder. Ann er en rutineret massør med mere end 20 års erfaring nationalt og internationalt. Hun er udlært på den verdensberømte massørskole Wat Pho i Bangkok, og hun tager jævnligt på kurser for at videreudvikle sine teknikker. Således har hun netop været på endnu et kursus om afspænding af nerverne i fødderne. Efter behandlingen kan du mærke en forskel i hele kroppen, og du føler du dig dejligt afspændt.

Behandlingen indeholder:

  • Ved 30 minutters behandling: der løsnes op for spændinger i fødder og underben
  • Ved 60 minutters behandling: der løsnes op for spændinger i fødder, underben, knæ og hofte
  • Ved 90 minutters behandling: der løsnes op for spændinger i fødder, underben, knæ, hofte og skulder

Behandlingen foregår på en briks.

Hotstone-massage

Kombinationen af hotstone-massage og thai-massage gør underværker
Hos Ann Sabaidee Massage kombineres hotstone-massage med traditionel thai-massage for at gøre en mærkbar forskel for din krop. Hotstone-massage er afslappende massageform med glatte og varme lavasten, aromatiske olier og rolige bevægelser. Varmen fra stenene – og den blide musik i baggrunden – får kroppen med at slappe af, så dine spændte muskler er lettere at afspænde. Ved traditionel thai-massage bruger Ann sine hænder, albuer, knæ og ben til at massere og strække dine muskler. Thai-massage kommer i dybden, og kombinationen af hotstone-massage og thai-massage er god for din krop. Med behandlingen får du massage, der har en dybtgående virkning, og du kan mærke en markant forskel i din krop efter behandlingen. Du er i trygge hænder hos Ann, som har boet i Danmark siden 2008 og har mere end 20 års national og international erfaring med massage.

Behandlingen indeholder:

  • 90 minutters hot stone- og thaimassage i rolige omgivelser på Frederiksberg

Prøv noget nyt og mærk en forandring: mavemassage

Mavemassage lyder grænseoverskridende for de fleste, men det kan være en god idé at give maven ekstra opmærksomhed, for det er er her, mange spændinger sidder. Spændinger, du måske kan mærke i ryggen, men som faktisk har sit udspring i maven. Når du får mavemassage hos Ann Sabaidee Massage er du i trygge hænder. Ann har mere end 20 års national og international erfaring, og hun tager jævnligt på kurser for at finpudse sine teknikker og høste den nyeste viden. Når Ann masserer din mave, tager hun udgangspunkt i din krop og dine behov. Massagen er som udgangspunkt rolig og blid, men hvis du har spændinger, løsner Ann dem op med lette tryk og pres de rette steder. Massagen tager en time og er god for dig, der har spændinger i lænd og overkrop, for muskler og nervebaner går fra ryg til mave. Med mavemassagen følger også massage af lænd.

Behandlingen indeholder:

  • 60 minutters massage af mave og lænd

Hvis du ønsker at bestille tid, kan du kontakte mig via e-mail annsabaidee@yahoo.dk eller ved at ringe eller skrive sms på 29895888.

default__fodmassageES_005