Anbefalinger

Det siger mine kunder

“Jeg kan på det varmeste anbefale Ann, som er utrolig dygtig og professionel, og hun kan virkelig tage fat. Derudover har Ann et sødt væsen og anbefaler ikke flere behandlinger, end der er behov for.”
Henry Jacobsen

 

“Ann er klart den bedste massør og dygtigste massør, jeg har været hos, og hun ved i den grad, hvordan kroppen hænger sammen. Jeg kan på det varmeste anbefale hende.”
Søs, Valby.

 

“Min datter Cecilie led i mange år af spændingshovedpine, men opnåede en mærkbar bedring allerede efter få besøg hos Ann. Jeg har også selv haft glæde af Anns effektive massage i en virksomhedsordning, hvor medarbejdere fik massage hver 14. dag. Dagen var altid fuldt booket af medarbejdere, der var meget begejstrede for Anns massage.”
Henriette, Solrød

 

“Du får ikke bedre massage end hos Ann. Hun er ikke bange for at tage fat, og du får løsnet op for alle dine spændinger i løbet af en session. Hun kan klart anbefales!”
Sus, Frederiksberg.

Hvis du er kunde og har lyst til at give mig en anbefaling, så send en email til: annsabaidee@yahoo.dk, hvor du skriver “Kundeudtalelse til hjemmeside” i emnefeltet.

Call Now Button